Sv. omša za hasičov spojená s uložením relikvie sv. Floriána

Vážené kolegyne, kolegovia hasiči.

ÚzO DPO SR Prešov a ÚzO DPO SR Košice-okolie, v spolupsáci s DHZ Lemešany a farnosť Lemešany Vás srdečne pozývajú na tradičnú sv. omšu za hasičov Prešovského a Košického kraja, spojenú s uložením relikvie sv. Floriána – patróna hasičov. Svätá omša sa v tomto roku bude konať v obci Lemešany vo farskom kostole sv. Martina 20.10.2024 o 10:30 hod.
Sv. omšu bude celebrovať J. Ex. František Rábek – ordinár OS a OZ SR spolu s ďalšími kňazmi ordinariátu, dekanátu Obišovce a zástupcami Úradu ekumenickej pastoračnej služby.
Táto sv. omša mimoriadne v roku 2024 nahrádza tradičnú Púť hasičov do Obišoviec.

Na sv. omši sú vítaní tak mladí hasiči ako aj starší a samozrejme budeme radi ak zúčastnený hasičský zbor prinesie so sebou aj svoju vlajku a jedného vlajkonosiča.

Po sv. omši je možné sa zúčastniť aj spoločného obeda. Obed tak ako po minulé roky je potrebné si vopred nahlásiť. Stravná jednotka na osobu je 5,-€. V prípade potreby je možné vystaviť DHZ aj príjmový doklad. Prípadné nahlásenie obedu a potreby príjmového dokladu je možné urobiť najneskôr do 15.10.2024 na tel.čísle 0904838584 alebo na email: dhzlemesany@gmail.com.

V prípade potreby akýchkoľvek ďalších informácií ma kontaktujte na tel. 0904838584

Vopred Vám ďakujem.

S úctou

Ing. Marek Angelovič
predseda ÚzO DPO Prešov
podpredseda KO DPO SR Prešov