Grantový program Zastavme sršňa ázijského 2024

Ekofond SPP vyhlásil grantový program Zastavme sršňa ázijského 2024.
Vážení dobrovoľní hasiči,
chcete prispieť k záchrane našich včiel a ochrane biodiverzity? Ekofond SPP vyhlásil grantový program Zastavme sršňa ázijského 2024, v ktorom ponúka finančnú podporu v celkovej hodnote až 60 000 € na nákup špeciálneho vybavenia potrebného na likvidáciu tohto invázneho hmyzu.
Prečo sa zapojiť?
·      Ochrana životného prostredia: Pomôžete ochrániť naše včelstvá a biodiverzitu pred hrozbou v podobe sršňa ázijského.
·      Modernizácia výbavy: Získate dotáciu až do výšky 3 000 € na nákup kvalitného vybavenia, ktoré vám uľahčí prácu v teréne.
·      Odborne zameraný program: Počas odborného školenia získate znalosti a zručnosti v oblasti biológie, správania sa a likvidácie sršňa ázijského a jeho hniezd.
Ako sa zapojiť?
·      Prečítajte si podmienky: Detailné informácie o grantovom programe nájdete na stránke https://www.ekofondspp.sk//grantovy-program-zastavme-srsna-azijskeho.html
·      Prihláste sa: Žiadosť o grant musí byť zaregistrovaná a odoslaná v elektronickom systéme, ktorý nájdete na stránke https://ekofondspp.egrant.sk/. Termín na registráciu je 25. 08. 2024.
Kto sa môže zapojiť?
·      Dobrovoľný hasičský zbor obce
·      Dobrovoľný hasičský zbor mesta
Sršeň ázijský predstavuje vážnu hrozbu pre našich obyvateľov aj ekosystémy. Vaša práca ako dobrovoľného hasiča je neoceniteľná a môže výrazne prispieť k zmierneniu tohto problému.
Spoločne to zvládneme!
Tešíme sa na Vaše projekty.
S pozdravom
Martin Zemko
projektový manažér
Ekofond SPP, n. o.
Mlynské nivy 4924/44A
821 09 Bratislava – Ružinov
Tel.: +421 949 132 698